seven

Fälgar

Bryr du dig om din bil? Gör ett smart val, anlita oss!

Vi kan allt som har med bilar att göra och kan givetvis erbjuda några av marknadens allra snyggaste och bästa fälgar.

Snygga aluminiumfälgar

Låt oss var ärliga, fälgarnas design är en viktig fråga för alla motorälskare. Trots att de endast är en liten, till synes nästan obetydlig, detalj så gör de stor skillnad för helhetsintrycket av din bil. Ofta utgör fälgarna till och med det där lilla extra som gör bilens utseende komplett.

Funktionalitet

Nu är det ju även så att fälgarna fyller ett slags funktion, om än främst en estetisk sådan. Bland annat kan du välja mellan fälgar tillverkade av aluminium eller stål, samt huruvida de ska vara en-, två-, eller tre-delade. För frågor kring vilket av alla dessa olika alternativ som bäst passar dig, hör av dig till oss.

Rätt fälg för din bil

För många är valet av nya fälgar svårt då det finns många aspekter att ta hänsyn till. Är du osäker på bultcirkel, inpressning, dimensioner, tum och bredd? Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp. Vi är experter inom området och ser till att du får rätt fälgar till din bil.

Kristianstad Däck- och Bilservice har snygga aluminiumfälgar i många dimensioner till de flesta populära bilmodeller som BMW, AUDI, Toyota, VW och många fler.