Alkolås

Dignita AL-100 tillhör den nya generationens alkolås och är ett av marknadens mest pålitliga, användarvänliga och prisvärda lås.

Det är anpassat för alla fordonstyper, såväl de som drivs med fossila bränslen som ren el-drif och allt däremellan. Det är godkänt enligt senaste EU-standard (Cenelec EN-50436-1:2014 och EN-50436-2:2014) och rekommenderad av MHF Test Lab.

AL-100 används av såväl företag som privatpersoner. Dignita är godkända av Transportstyrelsen som leverantör av villkorade alkolås för dig som har fått ditt körkort återkallat pga rattfylleri.

Du kan hyra ditt Dignita Alkolås AL-100V vilket innebär att du inte betalar något extra för installation, service och urmontering.
Ring oss redan idag på  044-5906800 så hjälper vi dig med ansökan och förberedelser för installation av ditt villkorade alkolås.

PRISER

Alkolås 11875 inkl moms

Montering från 1619kr

Hyra utan montering 274kr/mån i 36 mån

HYRA AV VILLKORADE DIGNITA ALKOLÅS AL-100V

Villkorsperiod 24 månader
995 kr/mån inkl. moms
Totalpris 23.880 kr inkl. moms

Villkorsperiod 12 månader
1.445 kr/mån inkl. moms
Totalpris 17.340 kr inkl. moms

Följande ingår:

Alkolås med monteringssats

Installation, service, kalibrering och urmontering

Teknisk kundsupport

Rapportering till Transportstyrelsen

Kostnad för administrativa avgifter tillkommer.

Efter den sista hyresperioden ansvarar du för att det utmonterade alkolåset skickas tillbaka till Dignita.

Dignita alkolarm

Med alkolarm har du kontroll på samtliga alkolås i din fordonspark.

LÄS MER

Med alkolarm har du den senaste tekniken kopplad till din alkolåsutrustade fordonspark.

Så fort ett positivt utandningsprov lämnas av en förare skickas ett larm till en eller flera utvalda mottagare. Larmet kommer till mobiltelefon och/eller mejl.

Systemet är också kopplat till en GPS, så mottagaren kan se var det aktuella fordonet befinner sig.

Det går också att ställa så att larm inkommer om någon kopplar förbi alkolåset. Kontakta oss för mer information.

Alkolås för företag

Dignitas alkolås AL-100K för företag

Ett alkolås är ett enkelt sätt att undvika olyckor – och i många fall rädda liv.  Med alkolås installerade i dina bilar tar du inte bara ansvar för din personal  och dina tillgångar, du visar också kunder och andra att ditt företag  sätter stort värde på säkerhet. Förutom att Dignita AL-100K är ett godkänt, modernt alkolås med snabb uppvärmning och säker mätbarhet är det också kompatibelt med många externa telematiksystem.  Du kan också få direktnotiser till din mobiltelefon om någon blåser rött eller har valt att tillfälligt koppla ur alkolåset.

Dignita AL-100K är möjlig att både köpa och hyra. Vi rekommenderar vår hyra där du har fullständig garanti för både funktion och typgodkännande under hela avtalsperioden.

Vill du veta mer om våra lås, priser, tekniklösningar och varför massor med kommuner, taxibolag, åkerier och andra företag har valt Dignitas alkolås, hör av dig till oss på 044-5906800