seven

Däckhotell

Behöver du ett däckhotell i Kristianstad?

Var ska jag förvara vinter-/sommardäcken? En enkel och bekväm lösning är ett däckhotell där dina däck förvaras säkert och prisvärt.

Byt dina däck i tid

Glöm inte att byta dina däck i tid. I Sverige är det lagstiftat när man måste byta däck inför höst-/vinter- och vår-/sommarsäsong. Om man underlåter att göra detta kan det resultera i dyra böter. Värst av allt är emellertid att man såväl utsätter sig själv som sina medtrafikanter för eventuell livsfara. Att köra bil utan vinterdäck under vinterhalvåret kan nämligen vara mycket farligt. Betänk att odubbade friktionsdäck är undantagna reglerna och får köras året om.

Vad dikterar lagen?

Lagen säger att du måste ha dubbdäck mellan 1 december och 31 mars. Det är tillåtet med dubbdäck mellan 1 oktober och 15 april. Dubbdäck utanför dessa datum är tillåtet endast om vinterväglag befaras. Övriga dagar på året ska bilen ha sommardäck, alternativt odubbade friktionsdäck.

Har du bytt däck och funderar över förvaringsmöjligheter? Vänd dig till oss på Kristianstad Däck & Bilservice för däckförvaring i Kristianstad.

Utmärkt för att lösa förvaringen fram till nästa säsong.

Behöver du nya däck efter sommaren/vintern?

Vi vill göra det enkelt för dig som kund. Därför har vi ett samarbete med Superdäck Kristianstad. Du beställer dina däck via länken så skickas dem till oss, boka tid och vi monterar. Du behöver bara skriva in ditt registreringsnumer och välja däck så sköter vi resten.

Beställ rätt däck till din bil här.

Ditt val av däckhotell i Kristianstad

Till oss på Kristianstad Däck & Bilservice kan du vända dig för hjälp det mesta som har med service, reparation och diagnostik av din bil att göra. Självklart utför vi även däckbyten, vilket tydligt framgår av vårt namn. Med andra ord kan du lita på att vi vet vad vi sysslar med. När det kommer till däck och bilar åtminstone.

Om du letar efter ett däckhotell i Kristianstad kan du med fördel välja oss för trygg förvaring i en miljö som lämpar sig väl för däckens gummimaterial.
Däckförvaring hos Kristianstad Däck & Bilservice är prisvärt, smidigt och i alla avseenden en smart affär.