dackhotell i kristianstad

Däckhotell Kristianstad

Behöver du ett däckhotell i Kristianstad? Välkommen till Kristianstad Däck & Bilservice. Inför varje vinter- och vårsäsong ställs man som bilägare inför samma återkommande fråga. Var ska jag förvara vinter-/sommardäcken? En enkel och bekväm lösning är ett däckhotell där dina däck förvaras säkert och prisvärt. Hör av dig för ytterligare information.

Ditt val av däckhotell i Kristianstad

Till oss på Kristianstad Däck & Bilservice kan du vända dig för hjälp det mesta som har med service, reparation och diagnostik av din bil att göra. Självklart utför vi även däckbyten, vilket tydligt framgår av vårt namn. Med andra ord kan du lita på att vi vet vad vi sysslar med – När det kommer till däck och bilar åtminstone.

Om du letar efter ett däckhotell i Kristianstad kan du med fördel välja oss för trygg förvaring i en miljö som lämpar sig väl för däckens gummimaterial.
Däckförvaring hos Kristianstad Däck & Bilservice är prisvärt, smidigt och i alla avseenden en smart affär.

Byt dina däck i tid

Glöm inte att byta dina däck i tid. I Sverige är det lagstiftat när man måste byta däck inför höst-/vinter- och vår-/sommarsäsong. Om man underlåter att göra detta kan det resultera i dyra böter. Värst av allt är emellertid att man såväl utsätter sig själv som sina medtrafikanter för eventuell livsfara. Att köra bil utan vinterdäck under vinterhalvåret kan nämligen vara mycket farligt. Betänk att odubbade friktionsdäck är undantagna reglerna och får köras året om.

Vad dikterar lagen?

Lagen säger att du måste ha dubbdäck mellan 1 december och 31 mars. Det är tillåtet med dubbdäck mellan 1 oktober och 15 april. Dubbdäck utanför dessa datum är tillåtet endast om vinterväglag befaras. Övriga dagar på året ska bilen ha sommardäck, alternativt odubbade friktionsdäck.

Har du bytt däck och funderar över förvaringsmöjligheter? Vänd dig till oss på Kristianstad Däck & Bilservice för däckförvaring i Kristianstad.

Kristianstad Däck & Bilservice

Kristianstad Däck & Bilservice erbjuder komplett bilservice till konkurrenskraftiga priser. Bland vårt breda utbud av tjänster hittar du bland annat:

  • Däckhotell/Förvaring
  • Bilservice
  • Bilvård
  • Kamremsbyte
  • Bilreparationer
  • Rekonditionering
  • Motorbyte
  • Avgassystem
  • M.fl.

Söker du något annat? Slå oss en signal eller skicka ett mail där du berättar vad du behöver hjälp med. Listan är bara ett urval av vårt breda utbud av tjänster, så vi kan säkert hitta en lämplig lösning för dig. Och glöm som sagt inte däckbytet.

Vi fixar det och driver dessutom ett prisvärt däckhotell i Kristianstad. Utmärkt för att lösa förvaringen fram till nästa säsong.
Välkommen!