seven

Däckverkstad

Är du på jakt efter nya däck?

Vi är experter på allt som har med din bil att göra – däcken inkluderade.

Ditt givna val av däckverkstad i Kristianstad

I vår verkstad kan vi utföra exempelvis däckbyte, däckmontering och service av fälgarna. Dessutom kan vi förvara däcken på vårt däckhotell tills du behöver dem igen. Givetvis kontrollerar vi mönsterdjupet på däcken så att de inte är för utslitna för att på ett säkert och tillåtet sätt användas igen.

Skulle du behöva nya däck inför kommande säsong kan du höra av dig till oss. Vi är lyhörda och gör vårt bästa för att möta dina behov med engagemang och god service.

Varmt välkommen att höra av dig för prisvärd och kvalitativ däck- och bilservice.

Enklare för bilägare

Tänk på att vi numera har nya EU-regler som säger att auktoriserade verkstäder inte längre har rätt att knyta servicen av bilar från ett visst märke till sig. Konkret innebär detta att du numera kan lämna din bil för service till valfri verkstad utan att för den delen riskera vare sig garanti eller andrahandsvärde. Se till att dra nytta av denna frihet. Lämna din bil till oss för prisvärda tjänster av hög standard.

Börjar dina däck bli slitna?

Vi vill göra det enkelt för dig som kund. Därför har vi ett samarbete med Superdäck Kristianstad. Du beställer dina däck via länken så skickas dem till oss, boka tid och vi monterar. Du behöver bara skriva in ditt registreringsnumer och välja däck så sköter vi resten.

Beställ rätt däck till din bil här.

 

På era villkor

Har du några frågor? Inga problem! Tveka inte att vända dig till oss med eventuella funderingar som rör din bil. Vår alltid lika engagerade personal ser till att allting är glasklart innan arbetet fortskrider. Dags att byta eller köpa nya däck i Kristianstad? Då är vi på Kristianstad Däck- och Bilservice ditt självklara val av verkstad. Oss kan du lita på i alla lägen.